Kutyakellék Webáruház
   Termék menü

Kiltix kullancs és bolhanyakörv

Kiltix kullancs és bolhanyakörv

A Kiltix nyakörv két hatóanyaga gyorsan, már a felhelyezés után 24 órával védelmet biztosít a test minden pontján és akár 7 hónapos védlemet biztosít a kullancsok ellen.
Méret: Kistestű, Közepes, Nagytestű
Életkor: Junior, Felnőtt, Idős
Márka: Kiltix
Kiszerelés Cikkszám BruttóEgységár Kosárba
Kicsi 38 cm
Kiszállítjuk 2021-04-20.
KE-KI-KI
5.890 Ft
Hűségpont:38
5.890 Ft/db
Közepes 53 cm
1 héten belül
KE-KI-KO
6.290 Ft
Hűségpont:38
6.290 Ft/db
Nagy 70 cm
Kiszállítjuk 2021-04-20.
KE-KI-NA
6.990 Ft
Hűségpont:44
6.990 Ft/db
Kiltix bolha- és kullacsnyakörv kutyának
Leírás
A hagyományos nyakörvek párolgásos hatásmechanizmusától eltérően a Kiltix bolha és kullancs nyakörv hatóanyagai egyenletesen szabadulnak fel a nyakörvből és a kutya mozgása révén rövid idő alatt a test legtávolabbi pontjára is eljutnak. A hatóanyagszint folyamatos megújulásának biztosítására a Kiltix nyakörvet folyamatosan kell viselni, hatékony a pihenés időszakában és futás közben is.
Kiltix nyakörv két hatóanyag erejét egyesíti. A Kiltix nyakörvben a szintetikus piretroidok csoportjába tartozó flumetrin és a karbamátok közé sorolt propoxur található. Mindkét hatóanyag hatékony a kullancsok és bolhák ellen egyaránt, de közülük a flumetrin kifejezetten kiváló akaricid, azaz kullancsellenes hatásáról ismert. A Kiltix nyakörv hatóanyagainak keverékével végzett vizsgálatok megnövekedett kullancs és bolha ellenes hatást és hosszabb hatékony időtartamot mutattak, mint a hatóanyagokkal külön-külön végzett kezelések. Azaz a két hatóanyag egymás hatását erősíti, megbízható, hosszútávú védelmet nyújtva ezáltal a Kiltix nyakörvet viselő kutyáknak.
A Kiltix nyakörv hosszú, akár 7 hónapos hatástartama lehetővé teszi, hogy gazdaságosan óvhassa meg kedvencét a babéziát és Lyme-kórt terjesztő kullancsoktól.
 

Hozzászólás

Oldal tetejére ugrás