Kutyakellék Webáruház
   Termék menü

Kutyatáp márkák - Melyik kutyatápot válasszam?Ezen az oldalon segítséget szeretnénk nyújtani mindazok számára, akik kutyatápot szeretnének vásárolni, de nem tudják, melyiket vásárolják meg. Az alábbi táblázatban, bemutatjuk az általunk forgalmazott kutyaeledelek gyártóit. Válasszon kedvencének prémium, és szuperprémium kutyaeledelt.
 
Josera kutyatáp
A németországi Kleinheubach városában található Josera a nagy múlttal és tradíciókkal rendelkező, családi kézben lévő Erbacher üzletcsoport részeként jött létre. A cég közel 70 éve gyárt állateledelt. Védjegyét a kiváló minőség, a szigorú ellenőrzés és a folyamatos fejlődés mellett tette le. Gyakorló és elméleti szakemberek együtt dolgoznak azon, hogy a legmodernebb technológiát és kutatási eredményeket felhasználva a fogyasztói "kutyatársadalom" minden igényét kielégítsék.

HAPPY DOG kutyatáp
Házi kedvenceik egészsége és életöröme számunkra egyszerre célkitűzés és kötelezettség. Családi vállalkozásunkban ezért kizárólag garantáltan biztonságos forrásból beszerzett kiváló élelmiszer minőségű nyersanyagokat használunk!  legszigorúbb minőség-ellenőrzés mellett különleges, több mint 90%-os emészthetőséggel bíró receptúrákat fejlesztünk ki annak érdekében, hogy még jobb közérzetet biztosítsunk kedvenceiknek. Kedvencük természetes, fajtának megfelelő és egészséges táplálkozása áll figyelmünk és tevékenységünk középpontjában. Etessen bizalommal!

BRIT kutyatáp
Családi tulajdonban lévő cseh állateledel gyártó. 1994-ben alapított gyár mind a prémium, mind a szuperprémium állateledel piacon részt vállal. BRIT prémium a prémium minőséget, a BRIT CARE és a BRIT CARNILOVE a szuperprémium minőséget képviseli. Az egészséges kisállateledel a legfontosabb hitvaláásuk. Csontzott csirkehúst és lazacot használ, mind a prémium, mind a szuperprémuim állateledeleinél.ISO 9001 és HACCP minőségi előírásoknak megfelelően készíti termékeit.
 
NATURAL DELICIOUS kutyatáp
Egy olasz sikertörténet, mely több mint negyven évvel ezelőtt kezdődött…Cégünk számára a legfőbb szempont az állatok jóléte. Ezért a Farmina teljes és kiegyensúlyozott táplálást ajánl a legkülönbözőbb korú, fajtájú és súlyú macskának és kutyának. Termékeink a négylábúak számára megfelelő mennyiségű fehérjét, zsírt, szénhidrátot, vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak. Éppen ezért, kiemelten fontos számunkra a megfelelő alapanyag gondos kiválasztása, a génkezelt alapanyagok kizárása. A termékeinkben felhasznált húsok mindig egészséges egyedekből származnak és akár emberi fogyasztásra is alkalmasak.
ACANA kutyatáp
A Champion Petfoods küldetése tiszta és világos: biológiai szükségleteknek megfelelő terméket gyártunk friss kanadai élelmiszerekből. Az általunk használt összetevők is teljesen eltérőek. Mi nem használunk árutőzsdén vásárolt és többszörös feldolgozáson átesett alapanyagokat, kizárólag a gyárat körülvevő mezőgazdasági régió, a több ezer tó és a Csendes-óceán által biztosított élelmiszerek képezik az ACANA alapját. A húsféleségek emberi fogyasztásra alkalmasak, és legnagyobb részük MINDEN NAP FRISSEN érkezik.
ECOPET NATURAL kutyatáp
Az Ecopet Natural cikória gyökérrel és élesztőgombák sejtkivonatával készült, melyek jó hatással vannak a bélműködésre.
Egy hónappal az Ecopet Naturallal való táplálást követően a hasznos baktériumok, bifidobaktériumok akár százszorosukra is megsokszorozódhatnak, ezzel elősegítve kutyája egészséges emésztését.
Az új Farmina Pet Foods termékek a legkorszerűbb gyártási és csomagolástechnológiával készülnek és szigorú minőségvizsgálatnak vetik alá őket. A korszerű csomagolástechnológia hosszantartó frissességet biztosít a tökéletes szigetelésnek köszönhetően.
   
Dr. Clauders Best Choice
Dr. Heinz Clauder táplálkozástudós alapította a Dr, Clauder's gyárat 1957-ben. Fő hitvallása: Minden táplálkozási szokáshoz a megfelelő táplálék. 1998-ban az IPH csoprthoz csatlakozott, de továbbrai is a háziállatok megfelelő táplálását tartották szemük előtt. A tápok búzamentesen készülnek. Szuperprémium besorolású kuytaeledelek. 
  50 ÉV OLASZ MÚLTÚ INNOVÁCIÓ
A családi értékek mindig is áthatották munkáinkat. Történetünk Olaszországban kezdődött, több mint 50 évvel ezelőtt, egy szenvedéllyel teli férfi munkásságával, aki eltökélten foglalkozott az állatok takarmányozás-tudományával. Ő  Mr. Francesco Russo, aki 1965-ben megalapította a Russo Mangimi vállalatot, amely állateledel gyártására szakosodott. Mr. Russo gyermekeit is alkalmazta  vállalkozásában. Célja az volt, hogy mindazt a tudást és értéket átadja nekik, amelynek mozgatóereje az állatok jóllétében rejlik.  
Mindeközben a család felnőtt, ezzel együtt a vállalat is. 1999-ben Dr. Angelo Russo, a tulajdonos Francesco fia, az állatok iránti szeretettel vezérelve úgy döntött, hogy átveszi a vállalat irányítását és az állateledel kategóriában egy új perspektívát kialakítva, a saját ambiciózus céljaként tűzte ki, hogy olyan állateledeleket fejlesszenek ki, amelyeknek tudományos vizsgálatainak középpontjában a kutyák és macskák jólléte áll.
Dr. Russo törekvéseinek első útja a Farminával történt megállapodáshoz vezetett, amely egy olyan angol cég volt, amely speciális kutatásokat végzett kutya és macskatápok előállítására, egyúttal egyesítette a termékfejlesztés iránti készségeket, a védjegyeket és a know-how-t. Rövid idő alatt a vásárlók pozitív reakciói alapján, a vállalat eljuthatott odáig, hogy technológiai kutatási és fejlesztési munkálatokba kezdjen. Ehhez a munkálathoz kapcsolódott egy vezető, független kutatóintézet, a Nutrition and Animal Nutrition of the University of Naples Federico II. tanszéke. Ezzel a hosszú távú megállapodással megalakult a Farmina Állatorvosi kutatócsoport, amely egy olyan állatorvosokból és szakemberekből álló csapat, akiknek tudásával lehetővé váltak a folyamatos és szisztematikus vizsgálatok ahhoz, hogy a legjobb álleledeleket fejlesszék ki a kisállatok természetének megfelelően


 
Oldal tetejére ugrás