Kutyakellék Webáruház
   Termék menü

Kutyatáp márkák - Melyik kutyatápot válasszam?Ezen az oldalon segítséget szeretnénk nyújtani mindazok számára, akik kutyatápot szeretnének vásárolni, de nem tudják, melyiket vásárolják meg. Az alábbi táblázatban, bemutatjuk az általunk forgalmazott kutyaeledelek gyártóit. Válasszon kedvencének prémium, és szuperprémium kutyaeledelt.
 
Josera kutyatáp
A németországi Kleinheubach városában található Josera a nagy múlttal és tradíciókkal rendelkező, családi kézben lévő Erbacher üzletcsoport részeként jött létre. A cég közel 70 éve gyárt állateledelt. Védjegyét a kiváló minőség, a szigorú ellenőrzés és a folyamatos fejlődés mellett tette le. Gyakorló és elméleti szakemberek együtt dolgoznak azon, hogy a legmodernebb technológiát és kutatási eredményeket felhasználva a fogyasztói "kutyatársadalom" minden igényét kielégítsék.

HAPPY DOG kutyatáp
Házi kedvenceik egészsége és életöröme számunkra egyszerre célkitűzés és kötelezettség. Családi vállalkozásunkban ezért kizárólag garantáltan biztonságos forrásból beszerzett kiváló élelmiszer minőségű nyersanyagokat használunk!  legszigorúbb minőség-ellenőrzés mellett különleges, több mint 90%-os emészthetőséggel bíró receptúrákat fejlesztünk ki annak érdekében, hogy még jobb közérzetet biztosítsunk kedvenceiknek. Kedvencük természetes, fajtának megfelelő és egészséges táplálkozása áll figyelmünk és tevékenységünk középpontjában. Etessen bizalommal!

BRIT kutyatáp
Családi tulajdonban lévő cseh állateledel gyártó. 1994-ben alapított gyár mind a prémium, mind a szuperprémium állateledel piacon részt vállal. BRIT prémium a prémium minőséget, a BRIT CARE és a BRIT CARNILOVE a szuperprémium minőséget képviseli. Az egészséges kisállateledel a legfontosabb hitvaláásuk. Csontzott csirkehúst és lazacot használ, mind a prémium, mind a szuperprémuim állateledeleinél.ISO 9001 és HACCP minőségi előírásoknak megfelelően készíti termékeit.
 
NATURAL DELICIOUS kutyatáp
Egy olasz sikertörténet, mely több mint negyven évvel ezelőtt kezdődött…Cégünk számára a legfőbb szempont az állatok jóléte. Ezért a Farmina teljes és kiegyensúlyozott táplálást ajánl a legkülönbözőbb korú, fajtájú és súlyú macskának és kutyának. Termékeink a négylábúak számára megfelelő mennyiségű fehérjét, zsírt, szénhidrátot, vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak. Éppen ezért, kiemelten fontos számunkra a megfelelő alapanyag gondos kiválasztása, a génkezelt alapanyagok kizárása. A termékeinkben felhasznált húsok mindig egészséges egyedekből származnak és akár emberi fogyasztásra is alkalmasak.
ACANA kutyatáp
A Champion Petfoods küldetése tiszta és világos: biológiai szükségleteknek megfelelő terméket gyártunk friss kanadai élelmiszerekből. Az általunk használt összetevők is teljesen eltérőek. Mi nem használunk árutőzsdén vásárolt és többszörös feldolgozáson átesett alapanyagokat, kizárólag a gyárat körülvevő mezőgazdasági régió, a több ezer tó és a Csendes-óceán által biztosított élelmiszerek képezik az ACANA alapját. A húsféleségek emberi fogyasztásra alkalmasak, és legnagyobb részük MINDEN NAP FRISSEN érkezik.
ECOPET NATURAL kutyatáp
Az Ecopet Natural cikória gyökérrel és élesztőgombák sejtkivonatával készült, melyek jó hatással vannak a bélműködésre.
Egy hónappal az Ecopet Naturallal való táplálást követően a hasznos baktériumok, bifidobaktériumok akár százszorosukra is megsokszorozódhatnak, ezzel elősegítve kutyája egészséges emésztését.
Az új Farmina Pet Foods termékek a legkorszerűbb gyártási és csomagolástechnológiával készülnek és szigorú minőségvizsgálatnak vetik alá őket. A korszerű csomagolástechnológia hosszantartó frissességet biztosít a tökéletes szigetelésnek köszönhetően.
BONACIBO kutyatáp
Çağatay Evcil Hayvan Mamaları ve Yem Ürünleri San. and Tic. A.S. cég 1982-ben alapult mint kereskedő vállalat, Oktay ÇAĞATAY által.
Mr Çağatay 26 éves aktív szakmai jelenléte alatt, mint technikai manager, végrehajtó vezető, gyárigazgató,general manager és a privát szférában, mint konzultáns dolgozott. Továbbá 8 török induló vállalatnak segített project tervekkel és biztosított alapokat megalakulásukhoz.
13 év elteltével, a cég komoly erőfeszítéseket tett egy profi, teljes mértékben felszerelt gyártó egység létrehozásáért és előteremtette a szükséges anyagi forrásokat és beruházási struktúrát.
1998-ban a cég Törökországban úttörőként, elsőnek alkalmazta az extrudáló technológiát.
Ez a technológia akkor még Európa szerte újdonság volt. Ez a lépés jelentős szerepet játszott a török piac fellendülésében és fejlődésében és azóta is az egyik vezető szektor a török gazdaságban.
Dr. Clauders Best Choice
Dr. Heinz Clauder táplálkozástudós alapította a Dr, Clauder's gyárat 1957-ben. Fő hitvallása: Minden táplálkozási szokáshoz a megfelelő táplálék. 1998-ban az IPH csoprthoz csatlakozott, de továbbrai is a háziállatok megfelelő táplálását tartották szemük előtt. A tápok búzamentesen készülnek. Szuperprémium besorolású kuytaeledelek. 
A Panzi-Pet Kft. több mint 20 évvel ezelőtt tűzte ki céljául, hogy elérhető áron egyedülálló termékkínálatot teremtsen a hazai állattartók számára, kimagasló minőségben. Minden ízében magyar termékcsaládot alkottunk. Büszkék vagyunk rá, hogy termékeink Magyarországon készülnek, hazai receptek alapján, itthoni kreatív szakember gárdánk tervei szerint. Sikereinket bizonyítja, hogy évente több mint 2,5 millió kedvtelésből tartott állatot etetünk itthon és szerte a világon.
Fontosnak tartjuk a felelős állattartó társadalom felépítését.
Ezért is támogatunk számos állatvédő szervezetet, menhelyet és örökbefogadó eseményt anyagilag és termékeinkkel.
Ennek és sok másnak köszönhetően egyre többen választanak minket, hogy házi kedvencük a legjobbat kapja, és a legjobbat nyújthassa.
Köszönjük, hogy Te és Kedvenced minket választotok, hisz tudjátok:

„Mi értünk az állatok nyelvén”
Primordial
Története 1838-ig nyúlik vissza, amikor megvásárolták a Reggio Apennines dombjain található első farmot, ahol szarvasmarhákat, sertéseket, juhokat, baromfit és nyulakat neveltek.
A következő generációk, a múlt század 30-as éveiben, kiterjesztették az üzletet a Parmigiano Reggiano gyártásával, tejsavóval kiegészítve a sertések etetéséhez gyűjtött gabonaféléket.
2005 - A megszerzett ügyfelek kéréseinek kielégítése érdekében a Mister Pet úgy döntött, hogy beruház egy friss húsú krokettgyártó üzembe. A különféle alternatívák alapos kivizsgálása és értékelése után a tervezést egy amerikai cégre bízták.
A rendszer felépítése és fejlesztése, a kiváló minőség biztosítása érdekében, a környezet tiszteletben tartása mellett, a legapróbb részletekre és a különféle változók kalibrálásának számtalan vizsgálatára volt szükség, és 2008-ban fejeződött be.
Happy&Fit 
A Happy&Fit tápok gondosan megválogatott alapanyagait és szigorú minőség-ellenőrzési folyamatait, kiváló német szakemberek végzik.
A Happy&Fit tápok többségében gyümöllcsök, zöldségek, gyógynövények segítik kedvencünk egészségének fenntartását.
A Happy&Fit tápok receptúrája nem tartalmaz hozzáadott mesterséges aromákat, búzaglutént, szóját.
A friss baromfihús, bárányhús, marhahús, halhús, almatörköly, szárított gyógynövények teszik igazán ízletessé a tápokat, konzerveket.
Sam’s Field
A Sam’s Field szuperprémium kutyaeledelt úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen a kutyákra jellemző táplálkozási követelményeknek, a fajták testméretét, életkorát és a változó étrendi igényeket is figyelembe véve. Friss húsban és állati fehérjékben gazdag, a gyümölcs- és zöldségkivonatok, egyéb funkcionális összetevők, az egyedi összetétel biztosítja a megfelelő emésztést és a tápanyagok hatékony felhasználását. A gabona, különösen a búza csökkenti a kutyaeledel emészthetőségét, ami azt jelenti, hogy kevesebb tápanyag szívódik fel az emésztőrendszerben. A gabonamentes és az alacsony gabonatartalmú Sam’s Field receptek biztonságosak, mert megszüntetik az ételintolerancia és egyéb mellékhatások kockázatát, hogy egy élethosszon át tartó minőségi táplálást és jó egészséget biztosítsanak.


 
Oldal tetejére ugrás