Kutyakellék Webáruház
   Termék menü

Partnereink
Ezen az oldalon főbb beszállítóinkat, és egyéb partnereinket találja.
 
Red Dingo - Nyakörv, póráz, hám és egyéb felszerelések.
Az ausztrál gyár 2001-ben alakult. több mint 40 országban van jelen. Hitvallása: A kisállat kiegészítők a legjobb áron és a legszebb design-nal. A Kutyakellék.hu a Red Dingo magyarországi disztribútora is egyben. Tekintse meg termékeinket oldalunkon.
netjog Nálunk vásárolhatsz! Ellenőrízte a NET-JOG.
Folyamatos szakmai fejlődésünkkel, több éves gyakorlattal a net-jog.hu a infokommunikáció és a jog komplex problémáira nyújt megoldást.
A TRIXIE Heimtierbedarf GmbH & Co. KG európa piacvezető kereskedelmi és gyártó cége a kutyák, macskák, madarak, hüllők és kis állatok kellékeiben.
Több mint 40 éves német gyár, mely piacvezető az autómata póráz gyártásában. 2014-ben a VARIO széria elnyerte a Red Dot Award Product Design díjat.

A KONG Classic 1976-ban került először a boltokba, azonban a játékot valójában egy Fritz névre hallgató német juhászkutya fedezte fel. Igen, szó szerint így történt – az anyag és a forma ötletét leszedte egy régi autóról, majd beleejtette a vállalat alapítójának ölébe.

A KONG játékokat azóta az általunk szabadalmaztatott, háziállatbarát, rágásra alkalmas gumiból készítjük. A kutyák imádják a KONG játékokat. A pattogásuk rabul ejti a kutyák figyelmét és játékra hívja őket. A rágásuk kellemes, megnyugtató érzetet kelt a szájukban, és természetesen az anyaguk kivételes tartósságot garantál. 

   
   
   
   
   
   
Oldal tetejére ugrás