Kutyakellék Webáruház
   Termék menü

HűségprogramMire jó a Kutyakellék hűségpont rendszer?


Minden vásárlás után hűségpontokat adunk, amit a következő vásárláskor be lehet váltani, így az akkori vásárlásért kevesebbet kell majd fizetned. Minden termék hűségpontját, a bruttó ára alatt tüntettünk fel. A hűségpontokat a fizetéskor összesítve láthatod.

Hűségpontjaidat megtekintheted a HŰSÉGPONTJAIM menüpont alatt, miután bejelentkeztél.

Hogyan juthatok hűségpontokhoz?

Hűségpontok gyűjtése vásárlása után lehetséges.  Az általunk meghatározott termékekhez hűségpontokat rendelünk, aminek az értéke termékenként változhat. A pontokat a számlánkra beérkezett pénz után írjuk csak jóvá!  A jóváírás átvételtől számított maximum 10 napon belül megtörténik.

Plusz pontokat lehet szerezni.
Első rendelés: 100 Pont

Mennyit ér egy pont?

Felhasználáskor: 1 Hűségpont = 1 Forint az egyszerűség kedvéért.

Meddig használhatom fel a pontjaimat?

A pontokat 90 napig lehet felhasználni, tehát a vásárláskor szerzett pontokat 90 napig tudod felhasználni. A pontok beválthatáságát meghosszabbíthatod, ha 90 napon belül bejelentkezel oldalunkra. A bejelentkezéstől számítva ismét 90 nap áll rendelkezésdre a pontok beváltására. Amennyiben ezt elmulasztod pontjaid törlődnek a rendszerünkből.

Hogyan tudom felhasználni a pontokat?

Az összegyűjtött pontok beváltása a vásárlás lezárása előtt lehetséges abban az esetben, ha a vásárlás értéke meghaladja az 5.000 Ft -ot. A felhasználható pontok értéke nem haladhatja meg a vásárlás értékének 10 %-át. Arra figyelj, hogy a rendszer a szállítási költséget a fizetendő összeg alaján számolja, tehát csak annyi pontot válts be, hogy a szállítási költséged ne változzon.

A beváltásnál a rendszer írja, mennyi pontod van abban a pillanatban. Az aktuális vásárlásod pontjait természetesen nem adja hozzá. A csúszka segítségével tudod beállítani a beváltandó pontok mennyiségét. Itt használhatod a jobbra-balra nyilakat is. A pontok beváltása után a rendszer újraszámolja a fizetendő összeget. Ha valamért többet, kevesebbet szeretnél beváltani, tudsz korrigálni ezt mindaddig meg tudod tenni, míg nem zárod le rendelésedet.
 
Oldal tetejére ugrás