Kutyakellék Webáruház
   Termék menü

Ex-Spot kullancsok és bolhák ellen kutyáknak

Ex-Spot kullancsok és bolhák ellen kutyáknak

Megbízható védelmet nyújt kutyájának kullancsok és bolhák ellen, egyszerű és biztonságos alkalmazás mellett akár egy hónapon keresztül.
Méret: Kistestű, Közepes, Nagytestű
Életkor: Junior, Felnőtt, Idős
Kiszerelés Cikkszám BruttóEgységár Kosárba
1 csomag 6x1ml
1 héten belül
KE-EXP-PI
7.430 Ft
Hűségpont:48
7.430 Ft/db
bolha és kullancs elleni védelem kutyának
Leírás
Az Exspot® hatóanyaga a permetrin. A hatóanyag intenzív repellens (távol tartó) hatást fejt ki bolhákra és a kullancsok valamennyi fejlődési állapotára (lárva, nimfa, kifejlett példány), valamint elpusztítja azokat.
Az intenzív repellens hatásnak köszönhetően a paraziták lábszervét rendkívül erős inger éri, ami arra készteti őket, hogy a kezelt állatot a lehető legrövidebb időn belül elhagyják. Elég egy érintkezés az Exspot®-tal, és a paraziták rövid időn belül elpusztulnak. Ezáltal megakadályozható a vérszívás és a kórokozók átvitele (kontaktus repellens), valamint a kórokozók továbbvitele kezeletlen kutyákra és az emberre.

Az Exspot® egy Spot-on preparátum, kis adagokban, 1 ml-es tubusban kiszerelve, amit a kutya szőrének széthajtása után a lapockák között a bőrre kell cseppenteni. Egy tubus tartalma max. 15 kg testtömegű kutya kezelésére elegendő. 15 kg-nál nagyobb testtömegű kutyák esetében 1 ml-t a lapockák között és 1 ml-t a farktő tájékán cseppentsünk az állat bőrére. Ezt követően a hatóanyag eloszlik a kutya bőrének zsírrétegében. Az oldat az alkalmazás helyétől 24 órán belül szétterjed a kutya egész testén.
Az ily módon létrejövő teljes körű védelem négy héten keresztül tart. Ezt követően újabb kezelést kell végezni.

Hozzászólás

Oldal tetejére ugrás