Kutyakellék Webáruház
   Termék menü

Sheila Relax Vanília kutyasampon és szőrkondicionáló

Sheila Relax Vanília kutyasampon és szőrkondicionáló

Finom vanília illat, bőrbarát össztevők, hatékony tisztítás.
Méret: Kistestű, Közepes, Nagytestű
Életkor: Junior, Felnőtt, Idős
Márka: Sheila
Kiszerelés Cikkszám BruttóEgységár Kosárba
250 ml
1 héten belül
SA-SH-136751
5.290 Ft
Hűségpont:15
21.160 Ft/l
Leírás
A natúr, káros anyagoktól mentes Relax Vanília Kutyasampon és Szőrkondicionáló bőrbarát összetételének köszönhetően kiválóan alkalmas kedvencünk szőrének rendszeres tisztítására.
A hatékony habzást és tisztítást a benne lévő felületaktív anyagok biztosítják. Az ápolás érdekében argánolajjal, olívaolajjal és növényi keratinnal is gazdagítottuk, melyek a bundát ragyogóvá teszik és a kifésülést megkönnyítik. Az illatát pedig a finom, ellenállhatatlan vaníliának köszönheti.

AMIT TUDNOD KELL:
  • kőolajszármazékot nem tartalmaz
  • pálmaolaj felhasználása nélkül készült
  • kímélő, bőrbarát összetevőkből előállított
  • kézzel készült, magyar termék

HOGYAN HASZNÁLD KUTYUSODON?
Langyos vízzel nedvesítsük be a kutya szőrét, bőrét. Samponozzuk be a nedves szőrzetet habképződésig, majd a habot kevés vízzel felhígítva dörzsöljük alaposan a kutya bundájába. Hagyjuk hatni legalább három percet, majd nagyon alaposan öblítsük ki a sampont az állat bundájából.

Összetevők: AQUA, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, GLYCERIN, LAURYL GLUCOSIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, XANTHAN GUM, HYDROLYSED WHEAT PROTEIN, LACTIC ACID, BENZYL ALCOHOL, BENZOIC ACID, SORBIC ACID, VANILLIN

Nyilvántartási szám: 1279/1/2019 NÉBIH ÁTI (250 ml)

Lejárati idő: eredeti csomagolásban a gyártástól számított 1 év. Tárolási előírások: szobahőmérsékleten, napfénytől védve tárolandó.

Hozzászólás

Oldal tetejére ugrás