Kutyakellék Webáruház
   Termék menü

Sheila Exotic Mangó kutyasampon és szőrkondicionáló

Sheila Exotic Mangó kutyasampon és szőrkondicionáló

Bőrbarát kutyasampon csábító mangó illattal.
Méret: Kistestű, Közepes, Nagytestű
Életkor: Junior, Felnőtt, Idős
Márka: Sheila
Kiszerelés Cikkszám BruttóEgységár Kosárba
250 ml
1 héten belül
SA-SH-136750
5.290 Ft
Hűségpont:15
21.160 Ft/l
Leírás
MIBŐL KÉSZÜLT?
Az Sheila Exotic Mangó kutyasampon és szőrkondicionáló bőrbarát összetételének köszönhetően kiválóan alkalmas a kutyák szőrének rendszeres tisztítására. A benne lévő felületaktív anyagok a hatékony habzást és a tisztítást biztosítják. Az olívaolaj, argánolaj, búzaprotein, és glicerin a kutyák szőrét hatékonyan ápolja, ragyogóvá teszi és a kifésülést megkönnyíti.

AMIT TUDNOD KELL:
  • kőolajszármazékot nem tartalmaz
  • pálmaolaj felhasználása nélkül készült
  • kímélő, bőrbarát összetevőkből előállított
Kézzel készült, magyar termék!

HOGYAN HASZNÁLD KUTYUSODON?
Langyos vízzel nedvesítsük be a kutya szőrét, bőrét. Samponozzuk be a nedves szőrzetet habképződésig, majd a habot kevés vízzel felhígítva dörzsöljük alaposan a kutya bundájába. Hagyjuk hatni legalább három percet, majd nagyon alaposan öblítsük ki a sampont az állat bundájából.

Összetevők: AQUA, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, GLYCERIN, LAURYL GLUCOSIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, XANTHAN GUM, HYDROLYSED WHEAT PROTEIN, LACTIC ACID, BENZYL ALCOHOL, BENZOIC ACID, SORBIC ACID, PARFUME, BENZYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, ACETIC ACID, CITRUS AURANTIUM DULCIS OIL, ALLYLANISOLE

Nyilvántartási szám: 1280/1/2019 NÉBIH ÁTI (250 ml)

Lejárati idő: eredeti csomagolásban a gyártástól számított 1 év. Tárolási előírások: szobahőmérsékleten, napfénytől védve tárolandó.

Hozzászólás

Oldal tetejére ugrás