Kutyakellék Webáruház
   Termék menü

Farm Food Rawhide Dental Donut fogtisztító jutalomfalat

Farm Food Rawhide Dental Donut fogtisztító jutalomfalat

A kutyákat természetük rágásra ösztönzi. Ez az egyedüli lehetőség fogazatuk folyamatos tisztán tartására. A farkasok és más ragadozók a zsákmányállat bőrét és ínszalagjait is megrágják. Ennek a puha, mégis rugalmas anyag rágásának köszönhetik tiszta és ellenálló fogazatukat, ínyüket. Kedvencünknek ezért a legjobb választása Rawhide® fogtisztító. 
Méret: Kistestű, Közepes, Nagytestű
Életkor: Kölyök, Junior, Felnőtt, Idős
Márka: Farm Food
Kiszerelés Cikkszám BruttóEgységár Kosárba
kb 12,5 cm
Kiszállítjuk 2024-04-16.
JU-FF-DD-5-M
2.930 Ft
Hűségpont:15
2.930 Ft/db
kb 17 cm
Kiszállítjuk 2024-04-16.
JU-FF-DD-7-L
3.510 Ft
Hűségpont:18
3.510 Ft/db
jutalomfalat kutyának
Leírás
A Rawhide® fogtisztító a szarvasmarha bőr alatti kötőszövetéből, az irhából készül. Az irha igen kemény és tartós. A hófehér Rawhide® fogtisztító Brazíliai húsmarhák bőrének feldolgozásával készül.
A nyers bőrt géppel lefejtik. A külső réteget feldolgozzák bőrként (ebből készülnek a különböző bőráruk, mint pl. a bőrtáskák). A következő réteget (irha) mosás után megfelelő méretűre vágják.  A Rawhide® alapanyagot különbözőképpen formázzák, majd kiszárítják egy speciális sütőben.
Fogtisztítóink kemények. A nyál–amely a rágás alatt termelődik–teszi egyre puhábbá a termékeket. Kutyájának fogazata és a Rawhide® fogtisztító között a rágás ideje alatt intenzív kapcsolat alakul ki. Ez idő alatt úgy megpuhul, hogy kis darabkákat tud le harapni belőle. Így hatásos, ugyanakkor ízletes fogkefeként képes működni.
Az a kölyökkutya amelyik a Rawhide® fogtisztítóval kezdi megtanulni a rágás mikéntjét,
természetes  módon élheti ki rágóösztöneit (a cipők és bútorzat  tönkretétele nélkül).
Kedvence egészséges szájüreggel és fogazattal fogja meg jutalmazni. Idősebb kutyánál a
már kialakult fogkövességet először el kell  távolíttatni állatorvossal!
•100%-ban emészthető
•100%-ban káros anyagtól mentes
•100%-ban szagtalan
•100%-ban gluténmentes
•100%-ban allergénmentes
•100%-ban húsmarha irhaszövetből van.
A termék többféle módon is segíti  a felmerült fogproblémák .  A RAWHIDE® fogtisztító kemény és teljesen emészthető. Amikor a RAWHIDE® fogtisztítót rágni kezdi az eb, nedvességtartalma megnövekszik, és kollagén  szabadul fel . A kollagén bontja a  foglepedéket, ugyanakkor a rágás mechanikusan is tisztítja a  fogazatot, ami makulátlan állapotot hoz létre. Emiatt hívják a RAWHIDE® fogtisztítót" az ízletes fogkefének"! 

Hozzászólás

Oldal tetejére ugrás