Kutyakellék Webáruház
   Termék menü

Sheila Fresh Teafaolajos kutyasampon és szőrkondicionáló

Sheila Fresh Teafaolajos kutyasampon és szőrkondicionáló

Bőrbarát kutyasampon természetes összetevőknől.
Méret: Kistestű, Közepes, Nagytestű
Életkor: Junior, Felnőtt, Idős
Márka: Sheila
Kiszerelés Cikkszám BruttóEgységár Kosárba
250 ml
1 héten belül
SA-SH-136747
5.290 Ft
Hűségpont:15
21.160 Ft/l
Leírás
Megalkottuk négylábú barátainknak a 100%-ban természetes teafa illóolajat tartalmazó bőrbarát kutyasampont, mely hatékonyan tisztít, kiválóan habzik és még a kifésülést is megkönnyíti. Argánolajat tartalmaz, ami nem csak az ápolásról gondoskodik, de még az érzékeny bőrt is kíméli.
MIÉRT JÓ VÁLASZTÁS?
  • 100%-ban magyar kézműves termék
  • kímélő összetevők felhasználásával készült
  • hosszú és rövid szőrű kutyáknak egyaránt
  • mesterséges színezéket nem tartalmaz
  • kőolajszármazékoktól mentes
  • pálmaolaj felhasználása nélkül készült

MIBŐL KÉSZÜLT?
A Fresh Teafaolajos Kutyasampon és Szőrkondicionáló bőrbarát összetételének köszönhetően kiválóan alkalmas a kutyák szőrének rendszeres tisztítására. A benne lévő felületaktív anyagok a hatékony habzást és tisztítást biztosítják. Olívaolajjal, argánolajjal és búzaproteinnel gazdagított kutyasampon, mely hatékonyan ápolja, ragyogóvá teszi a szőrzetet, a kifésülést megkönnyíti. Mialatt a kutyusunk szőre tisztul, addig a bőre is extra hidratáltságot szerez a kiváló minőségű természetes olajok által. Ezzel egy igazi élmény lesz a fürdés, gazdinak és kutyuskánknak egyaránt! Akár mindennap használható!
100% TISZTASÁGÚ AUSZTRÁL TEAFAOLAJ
Azért esett a választásunk a teafaolajra, mert köztudottan kiváló fertőtlenítő, jellegzetes, intenzív illatának köszönhetően még a makacs szagokkal is szembe száll.

HOGYAN HASZNÁLD KUTYUSODON?
Langyos vízzel nedvesítsük be a kutya szőrét, bőrét. Samponozzuk be a nedves szőrzetet habképződésig, majd a habot kevés vízzel felhígítva dörzsöljük alaposan a kutya bundájába. Hagyjuk hatni legalább három percet, majd nagyon alaposan öblítsük ki a sampont az állat bundájából.
Figyelmeztetések: Sérült bőrön nem alkalmazható! Szembe, fülbe, ill. nyálkahártyára jutását el kell kerülni. A készítmény csak előírás szerint, külsőleg használható. Ha szembe vagy sérült bőrre jut, bő vízzel azonnal le kell mosni.

Összetevők: AQUA, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, GLYCERIN, LAURYL GLUCOSIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, XANTHAN GUM, HYDROLYSED WHEAT PROTEIN, LACTIC ACID, BENZYL ALCOHOL, BENZOIC ACID, SORBIC ACID, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL
Lejárati idő: eredeti csomagolásban a gyártástól számított 1 év. Tárolási előírások: Szobahőmérsékleten, napfénytől védve tárolandó. Gyermekek elől elzárva tartandó! Kizárólag állategészségügyi vagy állatápolási célra.

Nyilvántartási szám: 973/1/2017 NÉBIH ÁTI (250 ml)

Hozzászólás

Oldal tetejére ugrás