Kutyakellék Webáruház
   Termék menü

Frontline Spot on S kullancs és bolhairtó csepp kutyáknak

Frontline Spot on S kullancs és bolhairtó csepp kutyáknak

Egyetlen kezelés 2 hónapig tartó bolhák elleni védettséget és 1 hónapos kullancs elleni védelmet nyújt a 2-10 kg közötti kutyák számára.Vérszívás előtt elpusztítja a kullancsokat és a bolhákat. Alkalmazása gyors, egyszerű és biztonságos.
Méret: Kistestű
Életkor: Junior, Felnőtt
Márka: Frontline
Kiszerelés Cikkszám BruttóEgységár Kosárba
1 pipetta
Kiszállítjuk 2021-06-16.
KE-FRL-SO-S
3.690 Ft
Hűségpont:18
3.690 Ft/db
Frontline kullancsírtó
Leírás
Bolhák (Ctenocephalides spp.) és kullancsok (Rhipicephalus spp., Dermacentor spp., Ixodes spp.) okozta fertőzés gyógykezelésére és megelőzésére. A készítmény alkalmas továbbá Trichodectes canis, Heterodoxus spiniger (Európában nem honos), Linognathus setosus(tetvek), Cheyletiella spp. (ragadozó atkák) elleni védekezésre és bolha okozta allergiás bőrgyulladás (FAD) kezelésére és megelőzésére. Segítséget nyújt az (Otodectes cynotis és a Sarcoptes scabiei varietas canis) rühatkák által okozott fertőzöttség leküzdésében. Hatékony a Lyme betegség vektora az Ixodes ricinus ellen is.
A pipetták 1 darabos kiszerelésben kaphatóak. 8 hetesnél fiatalabb kutyákon ne alkalmazzuk.

A fipronil hatóanyag specifikus parazita elleni idegméreg, a kutyák és a macskák, valamint az ember számára azonban ártalmatlan. A fipronil hatóanyag a bőr felszíne alatt, a faggyúmirigyekben tárolódik, és folyamatosan a szőrszálakra és a bőr felületére kerül.
A FRONTLINE hatóanyaga, a rovarirtószerek legújabb generációjához tartozó fipronil, azonnal és kíméletlenül elpusztítja a bolhákat, kullancsokat és egyéb, bőr felületén tartózkodó, ízeltlábú, külső élősködőket. A FRONTLINE hatásmódja teljesen specifikus az ízeltlábúakra. A gerincesekre - beleértve kedvenc állatainkat és az embert is - teljesen veszélytelen.
A fipronil kontaktméreg, a külső paraziták akkor pusztulnak el, amikor a hatóanyaggal érintkezésbe kerülnek.

Hozzászólás

Oldal tetejére ugrás