Kutyakellék Webáruház
   Termék menü

Foresto kullancs és bolha elleni nyakörv

Foresto kullancs és bolha elleni nyakörv

A Foresto® az egyetlen repellens, újgenerációs nyakörv kullancsok és bolhák ellen, akár 8 hónap védelmet biztosítva.
Méret: Kistestű, Közepes, Nagytestű
Életkor: Junior, Felnőtt, Idős
Márka: Foresto
Kiszerelés Cikkszám BruttóEgységár Kosárba
38 cm 8 kg alatt
Kiszállítjuk 2021-04-14.
Bayer16
8.090 Ft
Hűségpont:50
8.090 Ft/db
70 cm 8 kg felett
Kiszállítjuk 2021-04-14.
Bayer17
8.990 Ft
Hűségpont:60
8.990 Ft/db
Leírás
A Foresto® nyakörv sokkal több mint egy hagyományos nyakörv.Szabadalmaztatott eljárás segítségével a hatóanyagok folyamatos, alacsony dózisú felszabadulását teszi lehetővé – akár 8 hónapon keresztül. Ez kiváló védelmet biztosít kutyájának, nem csak elpusztítva a kullancsokat és bolhákat, de el is riasztja a kullancsokat, mielőtt csípnének. Ezzel a kullancsok által terjesztett betegségek átvitelének kockázatát is csökkenti.

A Foresto® biztonságos kutyája számára.
A Foresto®-t szigorú vizsgálatoknak vetettük alá kutyákon1. A nagyon jó eredményeknek köszönhetően a terméket már akár 8 hetes kutyakölykökön is lehet alkalmazni.
A tesztek azt is megmutatták, hogy a Foresto® biztonságosan használható más készítményekkel, például rácseppentő oldatokkal és tablettákkal együtt. Ha még van kérdése a Foresto® biztonságosságával kapcsolatban, forduljon állatorvosához.

A Foresto® biztonságos a családja számára
A Foresto® hatóanyagait élősködők ellen fejlesztették ki. In-vitro kutatásokban azt is bizonyították, hogy ezek a hatóanyagok egymás hatását erősítik az élősködőkkel szemben. Ezért elegendő egy alacsony dózis, hogy a nyakörv hatásos legyen.
A hatóanyagok a nyakörvből nagyon alacsony dózisokban szabadulnak fel, így a család számára is biztonságosak.
Mint minden bolha és kullancs elleni készítménynél, a használati utasításban foglaltakat itt is be kell tartani.

A Foresto® biztonságos a környezet számára
Mivel a hatóanyagok a nyakörv polimer mátrixába vannak integrálva, a Foresto® vízálló és nem kell levenni úsztatás és fürdetés előtt. A kezelt állatokon a hatóanyag a bőr és szőrzet zsírrétegeiben tárolódik, korlátozva ezzel a vízbe jutást és megkímélve a környezetet.
Elővigyázatossági okokból a feleslegessé vált nyakörvet nem szabad vízbe dobni és a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően kell kezelni.

Kutya: Bolhásság (Ctenocephalides felis) kezelésére és megelőzésére 7 - 8 hónapon keresztül. A bolhák elleni hatékonyság a nyakörv felhelyezése után azonnal megkezdődik. Megakadályozza az állat közvetlen környezetében a bolhalárvák fejlődését 8 hónapig, A Foresto használható a bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladás (FAD) gyógykezelési stratégiájának részeként. A termék hosszan tartó, 8 hónapos, akaricid (ölő) hatással (Ixodes ricinus, Rhipicephalus sanguineus, Dermacentor reticulatus) és repellens (táplálkozás ellenes) aktivitással rendelkezik kullancsfertőzés (Ixodes ricinus, Rhipicephalus sanguineus)) esetén. Hatékony a lárva- vagy nimfaállapotú, illetve kifejlett kullancsok ellen Előfordulhat, hogy a kezelés időpontjában már a kutyán lévő kullancsok nem pusztulnak el a nyakörv felhelyezését követő 48 órán belül és láthatóak maiadnak a bőrbe fúródva. Ezért ajánlott a kutyába fúródott kullancsok eltávolítása a kezelés időpontjában. Az új kullancsfeitőzést megelőző hatás a nyakörv felhelyezése után két napon belül megkezdődik. Szőrtetvesség (Trichodectes canis) kezelésére. Ideális esetben a nyakörvet a bolha-illetve kullancsszezon előtt kell felhelyezni.

Macska: Bolhásság (Ctenocephalides felis) kezelésére és megelőzésére 7- 8 hónapon keresztül . A bolhák elleni hatékonyság a nyakörv felhelyezése után azonnal megkezdődik. Megakadályozza az állat közvetlen környezetében a bolhalárvák fejlődését 10 hétig, A Foresto használható a bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladás (FAD) gyógykezelési stratégiájának részeként, A termék hosszan tartó, 8 hónapos, akaricid (ölő) hatással (Ixodes ricinus, Rhipicephalus turanicus) és repellens (táplálkozás ellenes) aktivitással rendelkezik kullancsfertőzés (Ixodes ricinus) esetén. Hatékony a lárva- vagy nimfaállapotú, illetve kifejlett kullancsok ellen, Előfordulhat, hogy a kezelés időpontjában már a macskán lévő kullancsok nem pusztulnak el a nyakörv felhelyezését követő 48 órán belül, és láthatóak maradnak a bőrbe fúródva. Ezért ajánlott a macskába fúródott kullancsok eltávolítása a kezelés időpontjában. Az új kullancsfeitőzést megelőző hatás a nyakör v felhelyezése után két napon belül megkezdődik. Ideális esetben a nyakörvet a bolha- illetve kullancsszezon előtt kell felhelyezni. 

A Foresto bolha -és kullancs nyakörv felhelyezése kutyáknál


1. Vegye ki a nyakörvet a műanyag tasakból és simítsa ki
2. Ellenőrizze a nyakörvet és távolítsa el az összekötő csapokat.
3. Miután a kutya nyaka köré helyezte, a végét bújtassa át a műanyag övbújtatón.
4. Szorítsa meg annyira, hogy két ujjnyi hely maradjon a nyakörve és a kutya nyaka között.
5. Vigyázzon arra, hogy ne legyen túl laza a nyakörv, mert könnyen kibújhat belőle a kutya.
6. Ha megfelelő a nyakörv szorossága, a nyakörv túllógó részéből csak 2 cm-t hagyjon meg, a többit vágja le.

Fejlődésben lévő kölyökkutyáknál plusz hosszúságot kell hagyni a nyakörv végénél. A nyakörv szorosságát folyamatosan ellenőrizni kell.

Minden egyéb kérdésre a használati utasításban kaphat választ. Csatolt dokumentum!!

 

Hozzászólás

Oldal tetejére ugrás