Kutyakellék Webáruház
   Termék menü

Angels Eyes könnyfolt eltávolító por kutyának

Angels Eyes könnyfolt eltávolító por kutyának

Por alakú táplálékkiegészítő, melynek használatával megszüntetheti fehér szőrzetű kedvence szeme alatti barnás elszíneződést.
Méret: Kistestű, Közepes, Nagytestű
Életkor: Felnőtt, Idős
Márka: Angels Eyes
Kiszerelés Cikkszám BruttóEgységár Kosárba
75 gramm
1 héten belül
ANGEL-075
13.990 Ft
Hűségpont:70
Ingyenes szállítás
186.533 Ft/kg
angels eyes
Leírás
Speciális természetes összetevőinek köszönhetően gátolja a világos színű kutyáknál és macskáknál a szemkörnyéki barnás elszíneződés kialakulását.
Az Angels' Eyes úgy hat, hogy már a szervezetben megköti azokat az anyagokat, melyek az elszíneződést okozzák, így azok nem tudják elszínezni a szőrzetet a szem alatt. Az elszíneződött, foltos szőrt le kell trimmelni, és az új szőr már világos, foltmentes lesz.
Kizárólag természetes összetevőkből készült. Különösen ízletes.
Összetevők: 100% fagyasztva szárított édesburgonya, puffasztott barna rizs, áfonya por, közönséges mahónia (Mahonia aquifolium), fehérmályva gyökér.
Etetési javaslat: 6,5 kg alatti testsúlynál 1/4 teáskanál naponta, 6,5-22 kg között 1/2 teáskanál naponta, 22 kg felett 1 teáskanál naponta. A flakon tartalmaz mérőkanalat.
Az elszíneződések már az első havi adagolás után láthatóan csökkennek. Három hónap után adja hetente 4 alkalommal a napi mennyiséget, majd hat hónap után hetente 2 alkalommal.
Amennyiben az Angels' Eyes táplálék kiegészítő adagolását megszűnteti, a könnyfoltok újra megjelennek, ezért javasoljuk az elszíneződésre hajlamos fajtáknál az Angels' Eyes Natural Sweet Potato hosszú távú adagolását. Rendszeres alkalmazása is biztonságos, nem okoz mellékhatásokat.
Figyelmeztetés: Kizárólag állatokon alkalmazható!

Gyerekektől elzárva tartandó!
Száraz, hűvös helyen tárolandó!

Hozzászólás

Oldal tetejére ugrás