Kutyakellék Webáruház
   Termék menü

Skudo Dog ultrahangos kullancsriasztó

Skudo Dog ultrahangos kullancsriasztó

Ultrahangos kullancs- és bolhariasztó készülék, vegyszer- és illatanyagmentes! Használata emberre, kisállatra egyaránt veszélytelen!
Méret: Kistestű, Közepes, Nagytestű
Életkor: Kölyök, Junior, Felnőtt, Idős
Márka: Skudo
Kiszerelés Cikkszám BruttóEgységár Kosárba
1 db
Kiszállítjuk 2024-04-23.
SKU-B01
6.390 Ft
Hűségpont:36
6.390 Ft/db
Leírás
Átlagosan 96,4 %-os hatásfokkal működő készüléket a Milánói Állatorvostudományi Egyetem Parazitológiai Tanszéke fejlesztette ki.
A 40 kHz-es, ultrahangos távoltartó 2-3 méteres körzetben fejti ki hatását.
Működését az 1 éves élettartamú lítiumos elem biztosítja.

A készüléket folyamatosan kell viselni az állatnak nemcsak a sétáltatás idejére. Előfordulhat, hogy az állat szőrére kapaszkodott kullancs - sétáltatás után - a lakásban kiesik kedvencünk szőréből, ilyenkor a kullancsot össze kell szedni és körültekintően meg kell semmisíteni. Erre a legjobb módszer az elégetés.

Használható kölyök (már 8 hetes kortól), vemhes, öreg, beteg vagy betegségből felépülő, stresszre és vegyszerekre érzékeny állatok esetében is.

Gyerekek és idősek is használhatják a készüléket (erdőben való táborozáskor, kiránduláskor, biciklizéskor). Táborozás, kirándulás egész idejére folyamatosan kell viselni a készüléket. Ajánlatos ruházaton kívülre elhelyezni (óraszíjra, övre, nyakba akasztani). Éjszakára javasoljuk az ágy mellé tenni és ott tartani. Természetesen fürdés, úszás idejére le kell venni.

Méret:
- Átmérő: 2,8 cm 

Készülék aktiválása:
Sötét helyiségen bontsuk ki a műanyag védőcsomagolásból a készüléket. Húzzuk ki a piros nyelvet, 10 másodpercre felvillan a kis lámpa, innentől kezdve működik a készülék. Leállítani és kikapcsolni nem lehet.

Működési időtartam:
Az aktiválástól számított kb. 1 éven keresztül távoltartja a kullancsokat és bolhákat.
A készülék nem öli az élősködőket, hanem távoltartja!
Erősen élősködök által fertőzött állatokat először vegyszeresen parazitamentesíteni kell és utána alkalmazni a készüléket. Egyidejűleg a környezet vegyszeres parazitamentesítését is el kell végezni.

A készülék cseppálló, de nem vízálló! Vízzel való érintkezés után a készülék kiszárítása javasolt, ilyenkor ellenőrizzük a működését!

Hozzászólás

Oldal tetejére ugrás