Kutyakellék Webáruház
   Termék menü

Red Dingo fényvisszaverő nyakörv + póráz narancs 25 mm

Red Dingo fényvisszaverő nyakörv + póráz narancs 25 mm

Fényvisszaverős nyakörv és póráz narancs színben 25 mm
Szín: Narancs
Márka: Red Dingo
Csomag tartalma: Bruttó
Red Dingo fényvisszaverő nyakörv kutyának narancs25 mm x 41-63 cm 2.330 Ft
Red Dingo fényvisszaverő póráz narancs25 mm x 1,2 m 3.700 Ft
6.030 Ft
5.820 Ft
Szett leírása
Red Dingo fényvisszaverő nyakörv kutyának narancs (25 mm x 41-63 cm)
Kiváló minőségű szövetből készült fényvisszaverő nyakörv kutyának, hogy a kutya sötétben is látható legyen.
Az ausztráliai Red Dingo termékek prémium minőségű anyagok felhasználásával készülnek. A kiváló minőségű fényvisszaverő nyakörv, a sűrű szövésű anyagnak, és az erős varrásnak köszönhetően ellenálló, mégis kényelmes, mely különböző színekben is kapható. A fényvisszaverős felület biztosítja, hogy kedvencét sötétben is észrevegyék a rá irányuló fény visszaverődésé miatt. A szabadalmaztatott csont alakú csat biztos védelmet nyújt. A nemesacél karika biztosítja a pórázhoz való biztos csatlakozást.

Minden Red Dingo nyakörv elérhető kis, közepes, és nagy méretben. Típusait tekintve, létezik klasszikus színes (Classic), díszítő mintás (Design), és fényvisszaverő (Reflective) változatban is.

A 2001-ben alakult ausztrál gyár, ami több mint 40 országban van jelen a világon. Hitvallása, hogy a kisállat kiegészítők a legjobb áron és a legszebb dizájnnal készüljenek. Ha szeretnél Red Dingo nyakörvekkel, pórázokkal, hámokkal foglakozni, keress minket elérhetőségeink egyikén.
Red Dingo fényvisszaverő póráz narancs (25 mm x 1,2 m)
Kellemes tapintású szövet fényvisszaverő kutyapóráz, ami rendkívül tartós az erős varrásnak köszönhetően.
Az ausztráliai Red Dingo termékek prémium minőségű anyagok felhasználásával készülnek. A kiváló minőségű fényvisszaverő kutyapóráz, a sűrű szövésű anyagnak, és az erős varrásnak köszönhetően ellenálló, mégis kényelmes, mely különböző színekben is kapható. A karabinert egyszerűen lehet cserélni.

Minden Red Dingo póráz elérhető kis, közepes, és nagy méretben. Típusait tekintve, létezik klasszikus színes (Classic), díszítő mintás (Design), és fényvisszaverő (Reflective) változatban is.

A 2001-ben alakult ausztrál gyár, ami több mint 40 országban van jelen a világon. Hitvallása, hogy a kisállat kiegészítők a legjobb áron és a legszebb dizájnnal készüljenek. Ha szeretnél Red Dingo nyakörvekkel, pórázokkal, hámokkal foglalkozni, keress minket elérhetőségeink egyikén.

Hozzászólás

Oldal tetejére ugrás