Red Dingo fényvisszaverő póráz narancs (20 mm x 1,2 m) (Cikkszám: L4-RB-OR-20)


Warning: Missing argument 2 for termek_opciok(), called in /home/-www/kutyakellek.hu/htdocs/kutyakellek_hu/modulok/popup/szett.php on line 52 and defined in /home/-www/kutyakellek.hu/htdocs/kutyakellek_hu/functions/termek_functions.php on line 3
20 mm x 1,2 m
Kellemes tapintású szövet fényvisszaverő kutyapóráz, ami rendkívül tartós az erős varrásnak köszönhetően.
3.990 Ft
Szín: Narancs
Méret: Kistestű, Közepes, Nagytestű
Leírás
Az ausztráliai Red Dingo termékek prémium minőségű anyagok felhasználásával készülnek. A kiváló minőségű fényvisszaverő kutyapóráz, a sűrű szövésű anyagnak, és az erős varrásnak köszönhetően ellenálló, mégis kényelmes, mely különböző színekben is kapható. A karabinert egyszerűen lehet cserélni.

Minden Red Dingo póráz elérhető kis, közepes, és nagy méretben. Típusait tekintve, létezik klasszikus színes (Classic), díszítő mintás (Design), és fényvisszaverő (Reflective) változatban is.

A 2001-ben alakult ausztrál gyár, ami több mint 40 országban van jelen a világon. Hitvallása, hogy a kisállat kiegészítők a legjobb áron és a legszebb dizájnnal készüljenek. Ha szeretnél Red Dingo nyakörvekkel, pórázokkal, hámokkal foglalkozni, keress minket elérhetőségeink egyikén.