Red Dingo fényvisszaverő nyakörv kutyának lime green (15 mm x 24-37 cm) (Cikkszám: DC-RB-LG-15)


Warning: Missing argument 2 for termek_opciok(), called in /home/-www/kutyakellek.hu/htdocs/kutyakellek_hu/modulok/popup/szett.php on line 52 and defined in /home/-www/kutyakellek.hu/htdocs/kutyakellek_hu/functions/termek_functions.php on line 3
Fényvisszaverő nyakörv kutyának, kutya nyakörv több méretben
Kiváló minőségű szövetből készült fényvisszaverő nyakörv kutyának, hogy a kutya sötétben is látható legyen.
1.620 Ft
Szín: Lime green
Méret: Kistestű, Közepes, Nagytestű
Leírás
Az ausztráliai Red Dingo termékek prémium minőségű anyagok felhasználásával készülnek. A kiváló minőségű fényvisszaverő nyakörv, a sűrű szövésű anyagnak, és az erős varrásnak köszönhetően ellenálló, mégis kényelmes, mely különböző színekben is kapható. A fényvisszaverős felület biztosítja, hogy kedvencét sötétben is észrevegyék a rá irányuló fény visszaverődésé miatt. A szabadalmaztatott csont alakú csat biztos védelmet nyújt. A nemesacél karika biztosítja a pórázhoz való biztos csatlakozást.

Minden Red Dingo nyakörv elérhető kis, közepes, és nagy méretben. Típusait tekintve, létezik klasszikus színes (Classic), díszítő mintás (Design), és fényvisszaverő (Reflective) változatban is.

A 2001-ben alakult ausztrál gyár, ami több mint 40 országban van jelen a világon. Hitvallása, hogy a kisállat kiegészítők a legjobb áron és a legszebb dizájnnal készüljenek. Ha szeretnél Red Dingo nyakörvekkel, pórázokkal, hámokkal foglakozni, keress minket elérhetőségeink egyikén.