Kutyakellék Webáruház
   Termék menü

Dog Rocks kövek a gyepfoltok ellen

Dog Rocks kövek a gyepfoltok ellen

A kiégett gyepfoltok ellen. Természetes úton megtisztítja az ivóvizet. A kutya itatóvizébe kell helyeznie a köveket, és max. két liter vízzel felönteni.  
Méret: Kistestű, Közepes, Nagytestű
Életkor: Felnőtt, Idős
Kiszerelés Cikkszám BruttóEgységár Kosárba
200 gramm
Kiszállítjuk 2024-04-25.
KE-DR-A-02
7.470 Ft
37.350 Ft/kg
Leírás
A DOG ROCKS bizonyítottan kitűnően előzi meg a foltos gyep kialakulását, melyet a kutya vizeletével okoz. Egyszerűen a kutya ivóvízébe kell helyeznie a köveket és max. két liter vízzel feltölteni.
teljesen természetes kőzet, nem tartalmaz vegyszert. 
Laboratóriumban tesztelt, biztonságos a kutyának, nem változtatja meg a vizelet PH értékét, nincs mellékhatása
használata egyszerű, két havonta kell cserélni.
Világszerte sikerrel használjákA DOG ROCKS egy vulkáni eredetű paramagnetikus ásvány. Vízbe mártva mágneses mező alakul ki a kőzet körül, amely a vízben található nitrátokat közömbösíti, és így segít megakadályozni a kiégett foltok létrejöttét a gyepen és a cserjéken. Ezeket ugyanis a vizelet magas nitrogen tartalma okozza, amely tömény műtrágyaként hat a növényekre. Gyakorlatilag vízszűrőként működik, így a kutya egészségesebb vizet iszik. Az ivóvízben lévő nitrát vegyületek rontják a vér oxigén szállító képességét, így lakásban élő kutyáknál is érdemes alkalmazni a kutya egészségének védelme érdekében.. A kutyának egészségesebb, tisztább vízforrást nyújtunk. 

Hozzászólás

Oldal tetejére ugrás